OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
Županijsko natjecanje iz geografije PDF Ispis

natjecanje geografija Nakon održanog Školskog natjecanja iz geografije 28. 1. 2022. na kojem je sudjelovalo 27 učenika, 12 učenika pozvano je na Županijsko natjecanje. Iz petog razreda pozvane su Marta Rak, Laura Dijanežević i Karla Hrvoić. iz šestog Marko Mirenić, a sedmog Bruna Ćatipović i Lara Rašić. Najbrojniji su bili osmaši, njih čak šest: Filip Šestak, Ante Butorac, Laura Vugrinović, Ena Turkalj, Ida Valpotić i Fran Stepanić.

Županijsko natjecanje i ove je godine održano u matičnoj školi, 7. 3. 2022. Predstavnici naše škole su pod vodstvom mentorica Marije Majdak Forjan i Valentine Japec i ovaj puta ostvarili zapažene rezultate.

Mladi novinari

 
Učenici pozvani na županijsko Natjecanje iz fizike PDF Ispis

fizika Nakon održanoga školskog Natjecanja iz fizike na kojem je sudjelovalo 9 učenika (Emanuel Boban, Ema Hrvoić, Dorian Likan Kelentrić, Tin Likan Kelentrić, Lucija Lovrić, Luka Šutić, Ida Valpotić, Laura Vugrinović i Marko Vujević) čak 5 učenika pozvano je na županijsko Natjecanje iz fizike.

To su: Ema Hrvoić, Ida Valpotić, Laura Vugrinović, Lucija Lovrić i Dorian Likan Kelentrić.

Županijsko Natjecanje održat će se 9. 3. 2022. u OŠ Šćitarjevo.

Mentorica učenicima je Antonija Fartek.

Učenicima čestitamo na uspjehu i želimo sreću u daljnjem natjecanju!

 
Školsko Natjecanje iz njemačkog jezika PDF Ispis

njemački jezik školsko

Ovogodišnje školsko Natjecanje iz njemačkog jezika održano je u petak, 18. veljače 2022., u našoj školi. Ukupno 11 učenika osmih razreda natjecalo se u Kategoriji II - izborna nastava te jedna učenica u Kategoriji I - lista B. Naši su učenici osvojili sljedeća mjesta: 1. mjesto: Laura Vugrinović, 2. mjesto Anja Taradžić, 3. mjesto Ida Valpotić, 4. mjesto Filip Šestak, 5. mjesto dijele Lucija Ajduković, Marta Mamić i Petra Galić, 6. mjesto Ana Bevanda, Luka Gale i Klara Veselić te 7. mjesto Lorena Filek. Učenica Angelina Andrić natjecala se u kategoriji I za učenike koji su živjeli na njemačkom govornom području. Mentorice su učenicima prof. Ivona Štrekelj, Josipa Omrčen i Marija Vnučec. Čestitamo našim učenicima na postignutom uspjehu!

Ivona Štrekelj, Josipa Omrčen i Marija Vnučec

prof. njemačkog jezika

 
Školsko Natjecanje iz informatike 2022. PDF Ispis

informatika školsko natjecanje

Dana 4. veljače 2022. godine u našoj je školi održano školsko Natjecanje učenika iz informatike. Ukupno se natjecalo 30 učenika u 4 kategorije: Logo, Primjena algoritama OŠ, Digitalne kompetencije, Osnove informatike OŠ. Mentori učenicima na natjecanju su Ivana Car Postić i Milan Omrčen.

Čestitamo svim sudionicima na ostvarenom rezultatu!

 
Hribarovi učenici i ove godine na MAT ligi PDF Ispis

Učenici naše škole i ove su godine sudjelovali na MAT ligi, online natjecanju iz matematike u parovima. MAT liga ekipno je matematičko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola. Nastalo je sa željom popularizacije matematike te poticanja zajedništva u radu i učenju.

Upravo ovakvo zajedništvo veseli i potiče učenike, a i njihovu mentoricu Marjanu Kuliš, na dodatan rad i učenje.

U drugom kolu natjecanja, održanom 16. prosinca 2021. godine sudjelovalo je sedam parova. Među sedmašima Lucija Pečar, Lara Rašić, Mak Ratković Rajhvajn, Lucija Stepanić, Matija Mihić i Ivan Preložiček te šestašima Una Pavišić, Ena Grljević, Mata Dvoraček i Andrej Njegovec natjecatelji su koji su sudjelovali i u prvom kolu natjecanja. U drugom kolu pridružila su im se još dva para. To su šestaši Niko Kelava i Petar Lovrić te petaši, koji su ostvarili najbolji uspjeh među natjecateljima naše škole, Matej Marijetić i Ivan Pečar. Svi zajedno nadamo se još boljim rezultatima u preostala dva kola koja su pred nama, a koja s nestrpljenjem očekujemo.

Tablica s brojem sudionika tijekom posljednjih pet godina: 

Školska godina Broj škola sudionica Gradovi Broj učenika sudionika
2017./2018. 42 21 344
2018./2019. 130 71 2004
2019./2020. 161 83 2894
2020./2021. 146 78 2654
2021./2022. 229 122 4190
 
Više članaka...
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 14 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...