OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
60. natjecanje Mladih tehničara PDF Ispis

60 zupanijsko_natjecanje_mladih_tehničara_1 (1)  

60 zupanijsko_natjecanje_mladih_tehničara_1 (2) U petak 2. 3. 2018. godine u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Velikoj Gorici održano je Županijsko natjecanje mladih tehničara.

Na natjecanju Mladih tehničara, u pratnji mentorice i prof. tehničke kulture Irene Gimpelj Gal, sudjelovali su i učenici naše škole iz različitih kategorija tehničke kulture: Kristina Štrlek (5. r., Maketarstvo i modelarstvo), Ivan Dijanić (5. r., Robotsko spašavanje žrtve), Marta Muhar (6. r., Graditeljstvo), Franjo Ksaver Jaroš (7. r., Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina), Antonio Dijanić (8. r., Robotsko spašavanje žrtve), Klara Zima (8. r., Radiokomunikacije), Lucija Lukanović (8. r., Radiokoomunikacije) i Benedikt Rimac (8. r., Fotografija). Učenici su pisali pisane provjere, izrađivali praktične radove te na kraju prezentirali svoj rad. 

Svi su učenici postigli odlične rezultate, a najbolje uspjehe ostvarili su: Antonio Dijanić je osvojio 1. mjesto, Marta Muhar i Benedikt Rimac zauzeli su 2. mjesto, a Klara Zima je bila na 3. mjestu.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

Irena Gimpelj Gal, prof. tehničke kulture

 
Županijsko natjecanje iz geografije PDF Ispis

natjecanje iz geografije  (1)

natjecanje iz geografije  (2) Mlade nade geografije u sastavu: Jan Fistrić, Jana Šaban, Marta Rimac, Dorian Barišić, Filip Vukadinović i Erika Novak, u pratnji nešto starijih mentorica Marije Majdak Forjan i Valentine Japec, uputili su se snježnog jutra 1. ožujka 2018. na Županijsko natjecanje iz geografije. Natjecanje se održavalo u OŠ Pokupsko. Domaćini su nas odlično ugostili, a učenici izvrsno predstavili svojim znanjem. Nakon ručka, druženja, posjeta toplani na biomasu i proglašenja najboljih, vrijeme je bilo za povratak. Putujući kući kroz snježnu idilu, od uzbuđenja i iscrpljenosti, neki su i zaspali.

Zahvaljujemo OŠ Pokupsko na gostoprimstvu, a učenicima čestitamo!

Valentina Japec, prof. geografije

 
Antonio Dijanić najbolji programer u županiji PDF Ispis

infokup 2018

Na Županijskom natjecanju iz informatike Infokup 2018, održanom 9. veljače 2018. u Dugom Selu, nastupila su četiri učenika naše škole i svi su postigli zapažen uspjeh. U kategoriji Logo, za učenike osmih razreda, Antonio Dijanić osvojio je prvo mjesto s maksimalnim brojem bodova. U kategoriji Algoritmi Antonio Dijanić zauzeo je drugo mjesto. Na taj je način Antonio osigurao sudjelovanje na državnom natjecanju koje se održava od 12. do 16. ožujka u Primoštenu.

Među petašima, u kategoriji Logo, Ivan Dijanić osvojio je drugo, Domagoj Barišić treće, a Kristijan Nikolić peto mjesto. U kategoriji Algoritmi Ivan Dijanić zauzeo je jedanaesto mjesto.

U pratnji učenicima bila je školska knjižničarka Monika Meštrović.

Čestitamo učenicima i njihovom mentoru Milanu Omrčenu na uloženom trudu, postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

 
Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika PDF Ispis

 

natjecanje njemacki

Na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika, održanom 21. veljače 2018. u Osnovnoj školi Gradec, sudjelovale su naše učenice Dorotea Maričić (8. c), Erika Novak (8. c) i Dora Drčić (8. d) te postigle zapažen uspjeh. Erika je osvojila 2. mjesto, Dorotea 11., a Dora 23. mjesto.

Čestitamo učenicama i njihovim mentoricama Josipi Omrčen i Ivoni Štrekelj, profesoricama njemačkog jezika, na uloženom trudu, postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

 
Školsko natjecanje iz matematike PDF Ispis

natjecanje matematika

Ove je godine na školskom Natjecanju iz matematike sudjelovalo 57 učenika od četvrtog do osmoga razreda. Učenici, čiji su testovi bili među 25 najboljih u našoj županiji, pozvani su na županijsko natjecanje. To su: Laura Vugrinović (4. razred, mentorica Slavica Šapković), Ema Keleković (6. razred, mentorica Marjana Kuliš), Nika Žerjav (6. razred, mentorica Ivana Hartek), Franjo Ksaver Jaroš (7. razred, mentorica Marjana Kuliš) i Antonio Dijanić (8. razred, mentorica Višnja Ridzak).

Svim učenicima i mentorima čestitamo na uloženom trudu, a sudionicima županijskoga natjecanja želimo puno uspjeha na natjecanju 28. veljače u OŠ Jakovlje.

 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 27 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...