OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obilježavanja
Hribar slavi 40. rođendan PDF Ispis

Zvonjalica

Zvonjalica(2) Kako su učenici, učitelji i roditelji proslavili 40. rođendan naše škole govorilo se u još jednoj radio emisiji, Zvonjalici City radija. Emitirana je 9. prosinca 2023. godine. Domaćini Zvonjalice bili su učenici 3. d i 4. c razrednog odjela sa svojim učiteljicama Vesnom Lukinić i Ksenijom Petrlin Jurić. Emisiju su vodile učenice Mia Brestovečki i Tia Weihnacht koje su govorile o imenu naše škole prije i sada, o Nikoli Hribaru, projektantu i dobrotvoru, te o dvije područne škole u Gradićima i Donjoj Lomnici.

Gospodin Stjepan Maravić, ravnatelj naše škole, govorio je s kojim se izazovima svakodnevno susreće u vođenju ovako velike škole koja trenutno ima 1 230 učenika.   

Himnu naše škole za koju je tekst napisala Evica Kraljić, a glazbu Dražen Pavin, otpjevao je Vito Kovačić, učenik 5. e razrednog odjela.

Sadržaj emisije upotpunili su učenički lirski radovi na temu Moja škola. Svoje pjesme čitali su učenici: Tia Barišić, Luka Kolarec, Dunja Stepanić, Nikol Jančić, Mihaela Pavlečić, Iva Filipović, Tia Weihnacht te Dora Cvetko.

I na kraju emisije učiteljice Vesna i Ksenija iznijele su svoje misli i emocije o dugogodišnjem radu u našoj školi, o svojim izazovima, ali i željama.

Sve o našoj školi i njezinoj proslavi jubilarnog 40. rođendana možete poslušati na:  https://soundcloud.com/city-radio-hr/09122023-zvonjalica-os-nikole-hribara

Ksenija Petrlin Jurić i Vesna Lukinić, učiteljice savjetnice

 
Hribarovci na Adventu u Gorici PDF Ispis

Dana 11. 12. 2023. učenici 1. a, 1. b, 1. c, 1. d, 3. d, 4. c, 6. a i 7. c razreda sa svojim su učiteljicama Vesnom Stipić, Irenom Fabekovac, Lucijom Stepanić Pejić, Jadrankom Jelisavac, Antonijom Muhar, Vesnom Lukinić i bivšom Hribarovkom, učiteljicom Dorom Lukinić (osmislila točku 3. d), Ksenijom Petrlin Jurić i Marijom Patrlj sudjelovali na Adventu u Gorici. Svoj nastup otvorili su prigodnim recitalom pozivajući sve da uvijek imaju nadu u bolje sutra i ljubav za drugoga, a zatim su kombinirajući plesne točke s rođendanskog slavlja zapjevali i tradicionalne hrvatske adventske i božićne pjesme te na kraju prigodnom čestitkom svima čestitali Božić, a našem gradu njegov dan. Publika ih je oduševljeno ispratila pljeskom, a svi zajedno zaključili su da je Advent u Gorici najbolji.

Marija Patrlj

 
40 nam je godina tek PDF Ispis

dan škole (1)

dan škole Velikim priredbama 6. 12. 2023. i 7. 12. 2023. u kojima su svoja plesna, recitatorska, pjevačka i druga umijeća pokazivali naši mali kreativci uz podršku i pomoć svojih učiteljica i bogatim programom u holu škole, brojnim izložbama i velikom humanitarnom akcijom za malene onkološke bolesnike u Klaićevoj bolnici zaokružili smo proslavu Dana škole koji je nizom aktivnosti obilježavan proteklih desetak dana. Brojni roditelji, djedovi, bake i uzvanici obradovali su nas svojim dolaskom, a najveću radost izazvao je dolazak nogometaša HNK Gorica Krešimira Krizmanića, Jurice Pršira te Dinamovog igrača Darija Špikića koji su svojim dolaskom i donacijom lopte s potpisima svih igrača HNK Gorica te dresa Dinama podržali našu humanitarnu akciju u sklopu koje je održana i aukcija za navedene poklone. Nastupom na našim priredbama Ansambl Jane i Antun Stašić svima su izmamili osmijeh na licu i suzu u oku, dok su Vegasice svojim plesom zagrijale publiku prije aukcije. Svima skupa koji su na bilo koji način sudjelovali i pomogli oko organizacije i provedbe ovog bogatog programa ovim putem zahvaljujemo.

Marija Patrlj

 
Šahovski turnir učenika PDF Ispis

Povodom Dana škole u srijedu, 6. 12. 2023. održan je šahovski turnir učenika koji je svojim dolaskom uveličao hrvatski šahovski velemajstor Hrvoje Stević. Nakon turnira održao je radionicu našim malim šahistima. U ukupnom poretku 1. mjesto osvojila je Natalie Osmanagić, 2. mjesto Ivano Punek, a 3. mjesto Gabriel Šafran.

U kategoriji djevojčica:

1. mjesto Natalie Osmanagić

2. mjesto Paola Dijanežević

3. mjesto Nicole Arnaut

U kategoriji dječaka:

1. mjesto Ivano Punek

2. mjesto Gabriel Šafran

3. mjesto Borna Kopušar

Irena Gimpelj Gal

 
Sveti Nikola je došao ali nije sam, najavljuje i goste PDF Ispis

Sveti Nikola je već rano ujutro došao u Hribar. Osobito je bio radostan kada je čuo da će sutra, 7. prosinca 2023. u školi biti Ansambl JANE, nogometaši HNK Gorica Krešimir Krizmanić i Jurica Pršir i nogometaš NK Dinama Dario Špikić koji daruje svoj dres koji će biti ponuđen na aukciji u 18:00 sati. Cijeli program svojim plesom uveličat će cheerleading klub Vegasice.

Dobro je činiti dobro jer dobro se dobrim vraća. Radujemo se vašem dolasku na naš rođendan!

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 35

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna1.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...